Joc De Rol

Tomb Raider Fan Fic

In jos

Tomb Raider Fan Fic

Mesaj Scris de Metonymy la data de 2/6/2013, 12:05

Deci uh.. am incercat sa fac o chestie, nu stiu cat de bine a iesit.

Prolog 22 iunie, ora 20:40 , aproape de Triunghiul Dragonului
Echipa "The Endurance" se îndrepta spre Triunghiul Dragonului, la sugestia lui Lara Croft, în vârstă de 21 de ani și fica faimosului arheolog Richard Croft.
The Endurance a pornit spre Triunghiul Dragonului chiar dacă știau că este o zonă foarte periculoasă, care făcea ca Triunghiul Bermudelor să para ca un fel de Disney Land. The Endurance se îndrepta spre Triunghiul Dragonului ca să găsească regatul pierdut Yamatai.
Lara stătea în cabina ei, întinsă pe pat, ascultând muzică și citind o carte despre istoria Asiei, când simte că nava începe să se clatine. Afară ploaia deja începuse să cadă cu putere, lovind metalul rece al vaporului The Endurance. Lara se ridică din pat, în momentul acela vaporul începe să se clatine brusc și tare, ea câzând jos. Toate lucrurile din cabina ei , de pe rafturi au început să cadă pe jos și să se miște, datorită mișcărilor vaporului. Lara s-a îndreptat spre ușa de la cabină, încercând să iasă pe hol. În acel moment un val de apă a venit din față, lovind-o și ducând-o până în spatele holului, ea a trebuit să se chinuie să meargă prin apă până la celălalt capăt al holului, în timp volumul ape creștea la timp. Când a ajuns la capătul holului, la trapa din tavan care ducea spre nivelul doi, apa era deja pâna la gât. Ea a încercat să deschidă trapa dar era blocată, apa a ajuns deja până la gură, panicânduse a începu să bată cu pumni în trapă dar fără folos, apa ajunsese deja până la nas. Ea s-a ridicat luând o ultimă gură de aer după care a rămas sub apă, rămânând aproape inconștientă. În timp ce se scufunda încet, o mână apare și o prinde de mână, trăgând-o afară din apă, când a deschis ochii, a văzut vaporul rupt în două și Roth care era pe cealaltă parte, făcându-i gesturi cu mâna să se grăbească. Ploaia lovea puternic acoperind celelalte sunete, afară era o furtună imensă cu tunete și fulgere.
Lara s-a ridicat și a început să fugă spre Roth, care stătea pe cealaltă parte cu mâna întinsă. Când a ajuns la marginea unde cele două vapoare erau despărține a încercat să sară, Roth a apucat să o prindă de mâna dar din cauza că erau amândoi uzi, a alunecat și a căzut în apă. Dispărând între valuri.
avatar
Metonymy
Game Master
Game Master

Sex : masculin
Mesaje : 1381
Puncte : 4197
Aprecieri : 17
Varsta : 22
Localizare : Somewhere over the rainbow
Categoria Favorită : Roleplay: Fantezie
Viața Utilizatorului : Sunt Bine [0]

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum