Joc De Rol

Model De Subiect RP

In jos

Model De Subiect RP

Mesaj Scris de Metonymy la data de 3/5/2013, 04:00


Dacă încă mai vrei să înveți să faci roleplay dar nu ști să postezi un subiect sau nu ai chef, aici poți găsi un model de subiect
Poți să te alături acestui RP cu scopul de a învăța. 

Eu voi juca cu Laura Kinney, un personaj din Marvel care are puterile similare cu Wolverine. Tu trebuie să joci un personaj uman, nu caracatiță sau sperietoare. Poți plasa în tag-ul [spoiler=Personajul Meu] o fisă de personaj simplă, dacă vrei.
Era ora 2 noaptea și eram singură în pădure. Nu era întuneric, pe cer avea loc un spectacol de lumini, era aurora boreală. Se putea observa perfect acest eveniment în lipsa nebuloasei.
Mă uitam spre cer și admiram milioanele de stele pe care le vedeam împreună cu spectacolul de lumini. M-am gândit să aprind un foc, dar nu aveam nevoie, și dacă fac asta probabil voi atrage animale sălbatice. Plinbându-mă prin pădure am găsit un copac de care să mă sprinjin, m-am așezat jos sprijinindu-mă de copac continuând să admir cerul, gândindu-mă la evenimentele și remușcările din trecut.
Weapon X , Zander Rice, Sensei, Doctor Sarah Kinney, Wolverine, Kiden... toate acele nume continuă sa-mi invadeze gândurile aducând amintiri triste... În cele din urmă am decis să mă ghemuiesc însă nu-mi puteam controla lacrimile și încep să plâng.
avatar
Metonymy
Game Master
Game Master

Sex : masculin
Mesaje : 1381
Puncte : 4234
Aprecieri : 17
Varsta : 22
Localizare : Somewhere over the rainbow
Categoria Favorită : Roleplay: Fantezie
Viața Utilizatorului : Sunt Bine [0]

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum