Joc De Rol

Despre Metin2...

In jos

Despre Metin2...

Mesaj Scris de 3mY la data de 3/5/2013, 01:20

Metin 2 este un MMORPG gratuit dezvoltat de către Ymir Entertainment


Jucătorii trebuie să înainteze în niveluri obținând cât mai multă experiență, prin mai multe metode, să devină din ce în ce mai puternici mărindu-și abilitățile magice, care sunt de două feluri pentru fiecare clasă și au posibilitatea de a face misiuni, de a pescui, de a se căsători, de a se duela, de a negocia și multe altele. În joc sunt mai multe hărți în care te poți teleporta (de la nivelul 15). Dacă omori diferiți monștri (este recomandat ca aceștia trebuie să aibă nivelul cât mai apropiat de al tău), poți câștiga Yang, care este moneda de schimb a jocului.

Descrierea caracterelor

Războinic: Datorită calităților lor, cât și a armelor și armurilor grele, războinicii joacă un rol esențial în lupta la apropiere. Toată atenția lor se concentrează asupra puterii fizice de fier și a echilibrului spiritual. În funcție de specializare, ei produc pagube devastatoare prin mânuirea armelor cu ambele brațe sau dezarmează atacurile inamicilor cu sabia și scutul, itemele trebuie sa contina STR(ATAC),VIT(PV) si bonusurile specifice pentru PVP si PVM.

Ninja: Sunt asasini profesioniști, capabili în orice moment să lovească tăcut și pe neașteptate. Poartă numai armuri ușoare pentru a menține viteza și mobilitatea. Dedicați abilităților lor, Ninja sunt maeștri în luptele cu pumnalul cât și cu arcul. Magiile pe pumnale se caracterizează prin combinațiile între ele (ex.: la pumnal rulant după ce se execută toate cele 4-6 atacuri(în funcție de nivelul combo) cu pumnalele și îl aruncă în depărtare dacă mișcarea pumnal rulant este folosită poate lovi adversarul de mai multe ori decât o lovitură normală sau ambuscadă din spate poate dubla atacul).Clasa Ninja Arc în funcție de depărtare scade mai mult sau mai puțin din PV(viața)adversarilor(cu cât este mai aproape cu atât este mai puternic atacul).

itemele trebuie sa contina STR,DEX,VIT(PV) si bonusurile specifice pentru PVP si PVM.

Șaman: Sunt înțelepți și folosesc Farmecele și Magia. Într-o luptă sau în apărarea unui camarad, puterile lor mistice sunt foarte eficace. Dedicați abilităților lor, Șamanii sunt maeștri în intensificarea damage-ului din timpul atacului și în tămăduirea rapidă sau în susținerea vrăjilor. Magiile de leac sunt caracterizate prin refacerea de viață (prin mișcarea de vindecare).

Magiile dragon sunt caracterizate prin atacul critical și rezistența la atac fizic. (buffurile de dragon) itemele trebuie sa contina INT,VIT(PV), pe scut imun la necunostinta

Sura: Sunt Luptătorii care au obținut puteri magice când au decis să crească în brațele lor Sâmburii malefici ai Răului. Din această cauză sunt maeștri în lupte prin mânuirea sabiei cauzând de asemenea chiar și pagube de la distanță folosindu-se de magie. Dedicați abilităților lor, Sura își pot dezvolta farmecele folosite în atac și pot spori puterea magică. Și cei mai puternici (în duel jucător vs jucător) Sura sunt cei pe magie neagră dar și Sura Arme Magice sunt cei mai buni (în lupta player vs monstru)datorită abilităților lor de a crește atacul(Tăiș Vrăjit) cât și apărarea(Armura Vrăjită) și scăderea pagubelor suferite(Teama).

itemele trebuie sa contina INT,DEX,VIT(PV) si bonusurile specifice pentru PVP si PVM.
avatar
3mY
Ex-Staff
Ex-Staff

Sex : masculin
Mesaje : 61
Puncte : 1996
Aprecieri : 4
Varsta : 28
Localizare : Intoarce capul -_-
Viața Utilizatorului : Sunt Bine [0]

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum